Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Een LG droger huren in je studentenkamer 

Studenten hebben vaak het budget niet om een droger te kopen. In het bijzonder, wanneer zij ook al in een wasmachine hebben moeten investeren! Een goed alternatief voor het kopen van een wasdroger, is een LG droger huren. Wasautomatenverhuur.nl biedt een breed scala aan drogers aan. Zo vind je altijd een droger die aansluit bij je persoonlijke voorkeuren en situatie! Er moet bijvoorbeeld voldoende ruimte zijn om de wasdroger te kunnen plaatsen, er moet een geschikte aansluiting aanwezig zijn voor de LG droger, enzovoorts. 

Mogelijkheden bij een LG droger huren 

Op onze website vind je de verschillende LG drogers, die je via Wasautomatenverhuur.nl kunt huren als student. Let bij het huren van een droger goed op het formaat en de inhoud hiervan. Zoals reeds beschreven werd, moet er voldoende plek zijn om de droger kwijt te kunnen. Het kan slim zijn om een tussenrand te kopen, waarmee je de droger op een wasmachine kunt plaatsen. De inhoud van de LG droger moet groot genoeg zijn, om de was van alle studenten uit je studentenhuis te kunnen drogen. 

LG droger huren biedt verschillende voordelen 

Een LG droger huren betekent niet alleen, dat je geen grote investering hoeft te doen vooraf. Ook biedt dit het voordeel, dat je zelf niet voor een reparatie hoeft te zorgen bij een defect. Wij zorgen dat de kapotte droger doorgaans binnen 3 werkdagen hersteld is. Zo kun je al snel weer een lading was drogen. Voor welke LG droger uit ons assortiment kies jij? Bij vragen over een LG droger huren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. 

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group