Industriele wasmachines

Samen met de LDL Group / LDL Laundry BV voorziet Wasautomatenverhuur.nl de zakelijke markt van professionele oplossingen op het gebied van wassen en drogen. Huur wasmachines en wasdrogers van diverse gerenommeerde merken, om uw klanten van een optimale service te kunnen voorzien. Zij wensen schone was met een minimale kans op schade aan kleding, handdoeken en beddengoed. Wasautomatenverhuur.nl levert u niet alleen machines van hoge kwaliteit om in deze wens te kunnen voorzien. U bent bij ons ook verzekerd van een uitstekende service, waarbij een persoonlijk contact voorop staat. Samen doen we er alles aan om uw klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Van de levering van een wasmachine, tot aan het periodieke onderhoud: u kunt rekenen op Wasautomatenverhuur.nl!

Extreem energie-efficiente hoog centrifugerende wasmachines

De industriƫle wasmachines van Primus, serie FX, zijn vrijstaand en hoog centrifugerend. Concreet betekent dit dat de machine losstaat en dat de ingebouwde schokdempers de schokken van het centrifugeren voldoende kunnen opvangen. De industriƫle wasmachines zijn beschikbaar in een aantalo frmaten, afgestemd op de hoeveelheid was die u wenst te wassen. Hieronder vindt u de twee productsheets met gedetailleerde informatie

* Large chassis Primus 6,5 t/m 13,5 KG (FX65, FX80, FX105, FX135) klik hier

* Large chassis Primus 18 t/m 28 KG (FX180, FX240, FX280) klik hier

Industriele drogers

De Primus DX-serie trommeldrogers staan voor uitstekende droogmachines, geschikt voor intensief gebruik en korte droogtijden. Want een betrouwbaar droogresultaat is van belang als je grote hoeveelheden wasgoed verwerkt.