Industriële wasmachine huren voor de camping

Bent u de trotse eigenaar van een gezellige familie- of bijvoorbeeld boerencamping? In dat geval wilt u uw gasten zo goed mogelijk van dienst zijn. Dit betekent onder meer dat het sanitairgebouw schoon moet zijn, dat er geen vuil op het terrein mag zwerven en dat u uw gasten verschillende extra faciliteiten wilt kunnen bieden. Een voorbeeld daarvan is een wasmachine en wasdroger. Een industriële wasmachine huren voor de camping doet u bij Wasautomatenverhuur.nl. Bij de verhuur van deze industriële machines werken we samen met de LDL Group. Het huren van een industriële wasmachine biedt verschillende voordelen ten opzichte van een traditionele particuliere wasmachine.

Voordelen industriële wasmachine huren voor campings

Een industriële wasmachine huren voor de camping biedt onder meer het voordeel, dat de machine per wasbeurt goedkoper is. De machine werkt energiezuinig en gaat langer mee dan een klassiek, particulier model. Daarbij is de trommel groot genoeg om niet alleen uw gasten te laten wassen, maar de machine ook zelf te gebruiken voor de kleding van uw personeel. Voor uw gasten kunt u de industriële wasmachine koppelen aan een betaalsysteem. U kunt gasten laten betalen met hun pinpas, maar bijvoorbeeld ook werken met losse munten. Zelf heeft u geen omkijken naar het onderhoud aan de machine, dit voeren onze monteurs voor u uit.

Advies bij industriële wasmachine huren op een camping

Wilt u meer weten over de voordelen van een industriële wasmachine huren op een camping? Of bent u nieuwsgierig naar de verschillende modellen die Wasautomatenverhuur.nl u aan kan bieden? Neem eens contact met ons op! We leggen de verschillende opties graag aan u voor. Ook voor het huren van een professionele wasdroger kunt u bij ons terecht. We bieden u verschillende modellen aan in ons assortiment.