Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Industriële wasmachine in Amsterdam gebruiken 

Wanneer u een hotel of bijvoorbeeld restaurant runt, is het gebruik van een industriële wasmachine in Amsterdam sterk aan te raden. Met een industriële wasmachine verzekert u zichzelf ervan, dat de vuile was tijdig schoon is om dit opnieuw te kunnen gebruiken. Daarbij zijn de industriële wasmachines van Wasautomatenverhuur.nl kwalitatief dermate goed, dat het materiaal waarvan uw beddengoed of bedrijfskleding gemaakt is nauwelijks slijt. De duurzame werking van de apparaten gaat een onnodig hoog energieverbruik binnen uw bedrijfspand tegen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we u op zakelijk vlak aanbieden. 

Mogelijkheden bij industriële wasmachine in Amsterdam 

Voor het kunnen leveren van een industriële wasmachine in Amsterdam werken we samen met Primus, IPSO en Merker. Het zijn gerenommeerde producenten van kwalitatief zeer goede wasmachines voor grootgebruikers. De wasmachines hebben een veel grotere trommel dan de wasmachine die u als particulier gebruiker in huis heeft staan. De industriële wasmachines die we u aanbieden komen van Primus, IPSO en Merker. Het verzekert u keer op keer van schone was! De wasmachines zijn vrijstaand en hoog centrifugerend. Door de ingebouwde schokdempers ondervindt u geen hinder van het centrifugeren van het apparaat. Niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor bijvoorbeeld gasten in uw horecagelegenheid of hotel. 

Meer informatie over industriële wasmachine in Amsterdam 

Wilt u meer weten over het gebruik van een industriële wasmachine in Amsterdam? Bent u benieuwd welke service Wasautomatenverhuur.nl u biedt op dit vlak? Neem eens contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Samen zoeken we naar een model industriële wasmachine, welke het beste aansluit op de wensen die u heeft. Naast de wasmachine bieden we u indien gewenst ook graag een industriële wasdroger aan. 

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group