banner

Voordelen van een Indesit wasmachine huren 

Voor een vaste prijs per maand een Indesit wasmachine huren? Wasautomatenverhuur.nl biedt je deze mogelijkheid! Het huren van een wasmachine kan met name voor studenten heel aantrekkelijk zijn. Zij hebben vaak niet het budget om te investeren in een nieuwe wasmachine. Daar komt bij dat een Indesit wasmachine huren hen het voordeel biedt, dat ze zelf geen omkijken hebben naar het onderhoud aan de wasmachine. Bij een defect staan de monteurs van Wasautomatenverhuur.nl voor je klaar om voor een oplossing te zorgen! Naast een Indesit wasmachine huren kan ook de huur van bijvoorbeeld een wasdroger interessant zijn. 

Mogelijkheden bij een Indesit wasmachine huren

Wasautomatenverhuur.nl biedt je verschillende mogelijkheden, wanneer je een Indesit wasmachine huren overweegt. Hierbij zit het verschil onder meer in de inhoud en het aantal toeren van de wasmachine. Aan de ene kant moet het apparaat groot genoeg zijn om het wasgoed van jou en je huisgenoten schoon te kunnen krijgen. Aan de andere kant wil je voorkomen dat je wekelijks onnodig stroom verbruikt bij het wassen. Op onze website vind je een compleet overzicht van de verschillende Indesit wasmachines die je bij ons kunt huren. Naast een Indesit wasmachine huren is ook het huren van wasmachines van diverse andere merken mogelijk. 

Service bij een Indesit wasmachine huren

Bij een Indesit wasmachine huren via Wasautomatenverhuur.nl profiteer je van verschillende voordelen. Reeds werd beschreven dat onze monteurs mogelijke defecten aan je apparaat bij je thuis op komen lossen. Datzelfde geldt voor het onderhoud was periodiek aan de wasmachine moet worden uitgevoerd. Heb je de wasmachine net gehuurd? In dat geval zorgen onze monteurs dat deze op de juiste wijze aangesloten wordt. Je hoeft hier enkel voor thuis te zijn! Kies ook voor het comfort wat een Indesit wasmachine huren je biedt.

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl