banner

Een Indesit droger huren voor je studentenhuis 

Je wilt de vuile was niet wekelijks meenemen naar het ouderlijk huis. Tegelijkertijd is de investering in een wasmachine en droger vaak erg groot! Zeker, wanneer je nog niet werkt of een bijbaantje hebt voor een paar uur. Wasautomatenverhuur.nl biedt je de oplossing voor dit probleem: een Indesit droger huren! Het huren van een droger betekent dat je het apparaat onbeperkt mag gebruiken voor een vast bedrag per maand. Daar stopt de service van Wasautomatenverhuur.nl overigens niet. Bij een probleem met het apparaat komen onze monteurs zo snel mogelijk langs om het defect te verhelpen. 

Geschikt model Indesit droger huren

Let bij een Indesit droger huren goed op het benodigde formaat. Met name de inhoud van de drogers varieert. Kijk daarbij ook eens naar het type droger! Er bestaat een verschil tussen de condensdroger, een afvoerdroger en een warmtepompdroger. Niet ieder studentenhuis is geschikt voor ieder van deze modellen. Reden om hier vooraf naar te kijken! Overleg ook met de huisbaas of de groepen in de meterkast geschikt zijn voor het gebruik van een droger en wasmachine. In de meeste studentenhuizen zal dit het geval zijn. Op onze website vind je het volledige overzicht van drogers die we te huur aanbieden. 

Service bij een Indesit droger huren 

Zoals eerder beschreven werd, verzekeren we je van een goede service bij een Indesit droger huren. Niet alleen bij problemen met de droger komen onze monteurs langs. Ook voor de installatie van de droger kun je op onze hulp rekenen. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar! Mocht je na verloop van tijd verhuizen naar een ander studentenhuis, dan kun je het contract op naam van een huisgenoot laten zetten. Wel zo makkelijk! 

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl