Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Droger huren Groningen

Wil jij een droger huren in Groningen in plaats van een droger aanschaffen? Dit is heel goed voor te stellen. Een droger kopen is toch een hele uitgave en niet iedereen wil of kan deze uitgave doen. Het is dan een goede optie om een droger te huren in Groningen, en dat kan bij ons! Wij bieden je de mogelijkheid om witgoed te huren tegen een lage en vaste prijs per maand. Je weet altijd precies waar je aan toe bent en de kosten zijn makkelijk te verdelen als je in een studentenwoning woont.

Makkelijk een droger huren in Groningen

Niet iedereen kan of wil een droger kopen, maar het hebben van een droger is toch wel heel makkelijk. Je kunt eenvoudig een droger huren in Groningen voor de duur die jij wilt. Wij zorgen ervoor dat jij gebruik kunt maken van een droger van goede kwaliteit. We maken een huurcontract aan dat gemakkelijk overgezet kan worden op naam van een nieuwe bewoner. Dit is natuurlijk ideaal als jij gaat verhuizen en de nieuwe bewoner wil ook graag een droger huren.

Neem contact op

Wil jij een betrouwbare en makkelijk te bedienen droger huren in Groningen en ben je op zoek naar goede mogelijkheden? Wij bieden je de ideale oplossing. Je kunt bij ons voordelig en eenvoudig een droger huren. Wij hebben niet alleen een filiaal in Groningen, maar ook een vestiging in Zeerijp. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij je aan kunnen bieden? Bel dan naar 085 - 273 1994 of mail naar info@wasautomatenverhuur.nl. Wij vertellen je graag meer. 

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group