banner

Droger huren Amsterdam

Een wasdroger is geen overbodige luxe op een studentenkamer als je ook zelf de was doet. Vaak is er geen mogelijkheid om wasgoed buiten te laten drogen en dan kan het soms lang duren voordat de was weer droog is. Je kunt een droger huren in Amsterdam via Wasmachineverhuur.nl. Deze service is exclusief voor studenten en alleen beschikbaar als je een geldige collegekaart kunt tonen. De door jou gehuurde wasdroger wordt op het opgegeven adres geleverd en eventueel aangesloten. Overleg wel even met de verhuurder van je studentenkamer of het mogelijk en toegestaan is om een droger te plaatsen.

Een droger huren in Amsterdam is snel geregeld

Als je thuis gewend was om de was in de wasdroger te gooien dan wil je dat comfort wellicht ook op je studentenkamer. En dat is nu gemakkelijk te regelen. Je kunt een droger huren in Amsterdam gedurende je studie aan universiteit of hogeschool. Je hoort voor een aantrekkelijk bedrag per maand wat je eventueel kunt delen met je huisgenoten. Verhuis je naar een andere studentenwoning dan kun je de droger meenemen. Is je studie afgelopen dan kun je het contract per maand opzeggen.

Huur nu je eigen wasdroger voor in je studentenhuis

Wil je ook het gemak van een eigen wasdroger op je studentenkamer in Amsterdam? Regel het snel en gemakkelijk via Wasautomatenverhuur.nl. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 085 – 273 1994 als je nog vragen hebt. Heb je een storing te melden of een andere vraag dan kun je ook mailen naar info@wasautomatenverhuur.nl. Storingen worden doorgaans binnen 3 werkdagen opgelost.

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl