Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Droger huren

Een droger huren doe je het meest voordelig bij Wasautomatenverhuur.nl. Wij bieden je de mogelijkheid om tegen een heel voordelig tarief een droger te huren waar je altijd op kunt vertrouwen. Er zijn situaties waarin je geen droger wilt of kunt kopen. Natuurlijk is er de optie om de was buiten te hangen, maar als het slecht weer is of als je geen buitenruimte hebt, dan heb je toch wel een droger nodig. Voor velen is het dan een goede optie om een droger te huren. Wij staan dan voor je klaar met goede huurvoorwaarden en natuurlijk een betrouwbare machine.

De voordelen van een droger huren

Een droger huren is om meerdere redenen een goede keuze. Door een droger te huren hoef je geen grote uitgave te doen om een droger in huis te hebben. Als je niet genoeg geld hebt voor een eigen droger of als je jouw appartement deelt met studenten, dan is het financieel aanzienlijk voordeliger om een droger te huren. Woon je met meerdere mensen in huis die de droger gebruiken? Dan kan je de huurprijs natuurlijk delen of, in het geval dat jij de hoofdhuurder of eigenaar bent, de kosten doorberekenen in de huurprijs.

Contact

Wasautomatenverhuur.nl heeft twee filialen, in Groningen en in Zeerijp. Je kan altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. Bel dan naar 085 – 273 1994 of mail naar info@wasautomatenverhuur.nl. Wij vertellen je vrijblijvend alles over de mogelijkheden als je een droger wilt huren. Natuurlijk kan je ook ander witgoed bij ons huren tegen een voordelige prijs.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group