banner

Voordelige Candy droger huren bij Wasautomatenverhuur.nl 

Een Candy droger huren via Wasautomatenverhuur.nl levert je verschillende voordelen op! Voor een vast bedrag per maand kun je de wasdroger onbeperkt gebruiken, zonder nog omkijken te hebben naar het onderhoud hieraan. Daarbij zorgt Wasautomatenverhuur.nl voor de installatie van de wasdroger, vervangen we deze als een reparatie niet mogelijk blijkt te zijn, enzovoorts. Wel zo makkelijk! De wasdrogers worden van verschillende merken en in diverse formaten aangeboden. Heb jij een Candy droger huren al eens overwogen? We vertellen je er graag meer over. 

Candy droger huren voor je studentenhuis

Als student zoek je altijd naar de voordeligste oplossing! Het is echter niet prettig, wanneer je voortdurend met je natte was naar een wasserette in de buurt moet. De investering in een nieuwe wasdroger kan groot zijn. Een Candy droger huren vormt een goede middenweg! Je weet precies wat de maandelijkse kosten hiervan zijn en je komt nooit zonder droger te zitten. Op het moment dat het apparaat defect raakt, zorgen we op korte termijn voor een nieuwe wasdroger. Mocht je het studentenhuis na verloop van tijd verlaten, dan kun je het contract voor de gehuurde wasdroger overzetten op naam van een andere bewoner van het huis. 

Andere apparatuur naast de Candy droger huren 

Heb je momenteel nog geen wasmachine? Naast een Candy droger huren is ook het huren van een wasmachine en soortgelijk witgoed mogelijk bij Wasautomatenverhuur.nl. De apparaten zijn van gerenommeerde partijen, waardoor bijvoorbeeld schade aan je kleding voorkomen wordt. Kijk eens naar het volledige assortiment op onze website, om te zien welke apparaten voor jou interessant kunnen zijn. Let hierbij in het bijzonder op onze combideals

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl