banner

Goedkoop een Bosch droger huren 

Een Bosch droger kan behoorlijk duur zijn! Zeker wanneer je nog studeert en het moet doen met inkomen uit een bijbaan. Het gespaarde geld besteed je liever aan een mooie reis, een avondje feesten of wellicht een nieuwe telefoon. Om je wasgoed toch te kunnen droger, bieden wij je de mogelijkheid om een Bosch droger te huren. Bij het huren van witgoed betaal je een vast bedrag per maand, waarvoor het apparaat onbeperkt gebruikt mag worden. Een Bosch droger huren is niet de enige optie die we aanbieden. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze mogelijkheden van een wasmachine huren! Zo heb je beide apparaten in huis, zonder dat je hier honderden euro’s aan uit hebt hoeven geven. 

Voordelen van een Bosch droger huren

Door voor een Bosch droger huren te kiezen hoef je vooraf nauwelijks te investeren. Je betaalt enkel een vast bedrag per maand. Dit is echter niet het enige voordeel die een Bosch droger huren je biedt. Denk ook aan het feit, dat je zelf niet verantwoordelijk bent voor het onderhoud aan het apparaat. Op het moment dat je te maken krijgt met een defect, zorgen onze monteurs voor het herstel hiervan. Dit neemt hoogstens enkele werkdagen in beslag. Een fijn idee, dat je hier zelf niets voor hoeft te regelen! 

Bosch droger huren op internet

Het aanvragen van een Bosch droger voor je studentenhuis is heel eenvoudig. Je regelt dit snel via onze website! Ook vind je hier meer informatie over een Bosch droger huren. Heb je bijvoorbeeld al gezien, dat je het contract voor de huur van de droger over kunt laten zetten op naam van een andere huisgenoot als je verhuist? Wel zo prettig, dat je het apparaat niet mee hoeft te nemen naar een volgend huis. Mogelijk staat daar immers al een droger.

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl