Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Voordelen van een Beko wasmachine huren 

Een Beko wasmachine huren kan in verschillende situaties wenselijk zijn. Mogelijk is je oude wasmachine kapot en heb je als student niet direct voldoende budget voor een nieuwe wasmachine! Door voor een wasmachine huren te kiezen, betaal je maandelijks een vast bedrag om de wasmachine onbeperkt te kunnen gebruiken. Wasautomatenverhuur.nl biedt je niet alleen wasmachines aan. Ook voor bijvoorbeeld een wasdroger kun je bij ons terecht! Op deze pagina lees je meer over de voordelen van een Beko wasmachine huren voor studenten. 

Beko wasmachine huren is goedkoop en eenvoudig 

Een goede reden om voor een Beko wasmachine huren te kiezen, is het feit dat dit heel simpel en goedkoop is! Na het aanvragen van een wasmachine, wordt deze gratis bij je afgeleverd en gemonteerd. Vervolgens betaal je iedere maand een vaste prijs, voor een onbeperkt gebruik van de wasmachine. Je kunt dit als studenten onderling regelen, maar ook aandragen bij een huisbaas. Voor een huisbaas is een wasmachine huren immers ook interessant! Hij hoeft niet voor het onderhoud aan de wasmachine te zorgen. Dit doen wij voor hem of haar! 

Direct een Beko wasmachine huren 

Ben je geïnteresseerd in het huren van een Beko wasmachine voor je eigen studentenhuis of studio? Kijk eens rond op onze website, welke mogelijkheden wij op dit punt bieden. Mocht je vragen hebben over onze service, dan vind je in de FAQ een antwoord op de meest gestelde vragen. Ook kun je ons telefonisch en per mail benaderen voor meer informatie over het huren van een Beko wasmachine. 

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group