Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Als student een Beko droger huren 

Voor studenten kan het best lastig zijn om de eindjes aan elkaar te knopen tegen het eind van de maand. Het loont om die reden om voor de huur van dure apparaten te kiezen. Zo hoef je het opgebouwde spaargeld niet uit te geven aan een wasmachine of droger. Een Beko droger huren is een van de mogelijkheden die je hierbij hebt. Beko drogers zijn van een goede kwaliteit en zorgen dat je kleding en bijvoorbeeld beddengoed droog de kast in kunnen. Ideaal, want in je studentenhuis zal je niet altijd voldoende ruimte hebben om de was op te hangen. 

Aandachtspunten bij een Beko droger huren 

Bij een Beko droger huren zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Kijk bijvoorbeeld goed naar de inhoud van de Beko droger. Het is belangrijk dat deze past bij hetgeen je wekelijks wilt kunnen drogen. Wanneer je de droger in je eentje gebruikt is een compact model voldoende. Gebruik je de droger echter met je hele studentenhuis dan is het verstandig om voor een groter model te kiezen. Kijk eventueel ook naar het energieverbruik van de drogers die we je te huur aanbieden. 

Service bij een Beko droger huren 

Wij vinden het bieden van een goede service belangrijk. Om die reden zorgen we er onder meer voor, dat de droger bij je thuis wordt afgeleverd en geïnstalleerd door onze monteurs. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar bij een Beko droger huren. Ook handig: wanneer er zich een defect of storing voordoet, komen we bij je langs om deze te herstellen. Tot slot bieden we je de mogelijkheid om het contract op naam van een huisgenoot te zetten als je verhuist.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group