banner

Kies ook voor een Bauknecht wasmachine huren 

Je kunt als student niet zonder een wasmachine! Het is niet te doen om de vuile was wekelijks mee te nemen naar je ouders. Daarbij zal je naarmate de studie vordert mogelijk steeds minder vaak bij je ouders op bezoek gaan. Je gaat immers veel liever stappen met vrienden en vriendinnen! Om niet naar de wasserette te hoeven met de vuile was, kan een Bauknecht wasmachine huren een interessante optie zijn. Wasautomatenverhuur.nl helpt je graag op weg! Bij een Bauknecht wasmachine huren kun je het apparaat onbeperkt gebruiken voor een vast bedrag per maand. 

Voordelen van een Bauknecht wasmachine huren 

Een Bauknecht wasmachine huren biedt als voornaamste voordeel, dat je geen grote investering hoeft te doen in een nieuwe wasmachine. Als student heb je mogelijk nog een beperkte hoeveelheid spaargeld. Daarbij geef je het spaargeld liever uit aan andere zaken! Daarbij heb je bij een Bauknecht wasmachine huren geen omkijken naar het onderhoud aan de machine. De wasmachine wordt door onze vakkundige monteurs bij je thuis geplaatst en eens in de zoveel tijd van onderhoud voorzien. Werkt de wasmachine niet meer? In dat geval komen we deze zo snel mogelijk voor je repareren. 

Ruime keuze bij een Bauknecht wasmachine huren 

Bij een Bauknecht wasmachine huren bieden we je een ruime keuze aan modellen. Het is belangrijk om vooraf uit te zoeken hoe groot de wasmachine moet zijn om hier met je studentenhuis gebruik van te kunnen maken. Aan de ene kant wil je direct zoveel mogelijk vuil wasgoed kunnen wassen. Aan de andere kant wil je een onnodig hoog energieverbruik tegengaan. Onze adviseurs adviseren je graag over de mogelijkheden die je hebt!

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl