Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Bauknecht vaatwasser huren voor je studentenhuis 

In veel studentenhuizen werkt men met takenlijstjes. Waar de ene student voor het opruimen en schoonmaken van de badkamer zorgt, draagt een andere student zorg voor de afwas. Maak het jezelf makkelijker, door een vaatwasser in de keuken te laten plaatsen! Met een vaatwasser is de vaat razendsnel schoon en blijft de keuken opgeruimd. Iedere student kan zijn of haar vaat immers direct in de vaatwasser zetten. Waar het kopen van een vaatwasser een behoorlijke investering vergt, geldt dat niet voor een Bauknecht vaatwasser huren. Lees snel verder wat de voordelen van een Bauknecht vaatwasser huren zijn voor jou! 

Voordelen van een Bauknecht vaatwasser huren

Een Bauknecht vaatwasser huren biedt verschillende voordelen. Allereerst hoef je geen grote investering te doen! Je betaalt maandelijks een vast bedrag, waarvoor de vaatwasser onbeperkt gebruikt kan worden. Door dit bedrag met andere huisgenoten te delen, zijn je maandelijkse lasten bijzonder laag. Daarbij heb je geen omkijken naar het onderhoud of oplossen van defecten aan de vaatwasser. Dit doen de monteurs van Wasautomatenverhuur voor je! Ook wordt de vaatwasser snel en op vakkundige wijze voor je gemonteerd. Zo kun je deze al binnen een paar dagen gebruiken. Heb jij het huren van een Bauknecht vaatwasser al eens overwogen? 

Mogelijkheden bij een Bauknecht vaatwasser huren 

Op onze website vind je een breed aanbod aan vaatwassers en andere vormen van witgoed, die je bij ons kunt huren. Bekijk vooraf goed welke Bauknecht vaatwasser bij jullie studentenhuis past qua formaat en inhoud. Het is zonde als de vaatwasser al gebruikt wordt, terwijl deze nog niet vol zit. Andersom wil je ook niet met vuile vaat op je aanrecht blijven zitten aan het eind van de dag. 

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group