banner

Asko vaatwasser huren voor je studentenhuis 

Heb je geen zin om iedere avond de afwas te moeten doen? Zeker in een groot studentenhuis stapelt de vuile vaat zich vaak al snel op. Wasautomatenverhuur.nl biedt je de ideale oplossing voor dit probleem: een Asko vaatwasser huren. Als student heb je vaak niet het budget om te investeren in een nieuwe vaatwasser. Daar komt bij, dat je dit spaargeld liever uitgeeft aan andere zaken. Denk aan een leuke reis met studievrienden, een nieuwe laptop om series te kunnen kijken, enzovoorts. Heb jij een Asko vaatwasser huren al overwogen? 

Uitgebreide service bij een Asko vaatwasser huren 

Bij een Asko vaatwasser huren verzekeren we je van een uitgebreide service. Zo komen onze monteurs de vaatwasser bij je thuis installeren. Het maakt dat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt! Daarbij staan diezelfde monteurs voor je klaar, op het moment dat er zich een storing voordoet in de vaatwasser. Zo blijf je nooit lang zitten met de vuile vaat. Vertrek je op een bepaald moment naar een ander studentenhuis? In dat geval hoef je de vaatwasser niet mee te nemen. Je kunt het contract op naam van een huisgenoot zetten. Wel zo makkelijk voor jou en je huisgenoten! 

Direct een Asko vaatwasser huren 

Een Asko vaatwasser huren kan via onze website. Je kunt hier direct een aanvraag indienen! Naast een Asko vaatwasser huren behoort ook het huren van bijvoorbeeld een koelkast of een gasfornuis tot de mogelijkheden. Je betaalt voor deze apparaten een vast bedrag per maand, waarvoor je het apparaat onbeperkt mag gebruiken en verzekerd bent van een goede service. Op onze website lees je meer over de mogelijkheden en service die Wasautomatenverhuur.nl je biedt! 

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl