banner

Een Asko droger huren biedt voordelen

Als student heb je vaak niet het budget om te investeren in een nieuwe wasmachine, vaatwasser of bijvoorbeeld droger. Het is echter bijzonder vervelend, als je natte handdoeken of bijvoorbeeld het gewassen beddengoed op een waslijn moet hangen. De ruimte in een gemiddelde studentenkamer is beperkt! In zo’n situatie kan een Asko droger huren een interessante optie zijn. Wasautomatenverhuur.nl biedt je deze mogelijkheid aan! Bij ons heb je de keuze uit verschillende modellen drogers. Zo vind je altijd een droger die past bij het door jou beoogde gebruikt hiervan.

Mogelijkheden bij een Asko droger huren

Belangrijk voordeel van een Asko droger huren is het feit, dat je het apparaat voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt gebruiken. Je hebt daarbij geen omkijken naar het onderhoud hiervan, dit doen wij voor je! Hetzelfde geldt voor het aansluiten van de droger. Mocht een defect aan de droger niet direct te verhelpen zijn, dan zorgen we voor een andere oplossing. Op deze manier voorkomen we dat je met natte was blijft zitten! Je kunt de Asko droger huren voor je eigen kamer of studio, maar ook voor het volledige studentenhuis. Kijk vooraf wel goed, of je hier een aansluiting voor hebt!

Service bij een Asko droger huren

Op onze website vind je de mogelijkheden die we je bieden bij een Asko droger huren. Welk formaat Asko droger past bij de hoeveelheid kleding die je wekelijks wilt kunnen wassen en drogen? Reeds las je al, dat onze monteurs zorgen voor het aansluiten en onderhouden van de droger. Verhuis je naar een andere studentenwoning? In dat geval kun je de droger meenemen of deze op naam van een huisgenoot laten zetten. Wel zo makkelijk!

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl