Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Een afwasmachine huren als studentenhuis

Als student wil je niet tijden bezig hoeven te zijn met de afwas. Je hebt het immers al druk zat! Een afwasmachine huren kan het overwegen waard zijn, wanneer je tijd wilt besparen op de afwas. Wasautomatenverhuur.nl biedt afwasmachines van verschillende gerenommeerde partijen. Zo weet je zeker dat je vaat droog en zonder schade uit de vaatwasser komt. Kies bijvoorbeeld voor een Bosch vaatwasser, een Miele vaatwasser of een afwasmachine van AEG. Een afwasmachine huren levert je verschillende voordelen op, waarover we je graag meer vertellen. 

Voordelen van een afwasmachine huren

Een afwasmachine huren bij Wasautomatenverhuur.nl betekent dat je zelf geen omkijken meer hebt naar de vaatwasser. Onze monteurs komen de vaatwasser bij je afleveren en zorgen daarbij direct voor de montage hiervan. Mocht de afwasmachine na verloop van tijd niet meer goed werken, dan komen de monteurs langs voor een reparatie. Als een reparatie niet mogelijk blijkt te zijn, dan kunnen we de vaatwasser voor je vervangen. Ook voor periodiek onderhoud aan de afwasmachine kun je op onze hulp rekenen. Een ander voordeel van een afwasmachine huren is het feit, dat je geen grote investering hoeft te doen. Voor een vast bedrag per maand kun je de afwasmachine onbeperkt gebruiken. 

Afwasmachine huren via onze website

Op onze website vind je een compleet overzicht van de vaatwassers die we te huur aanbieden. Welke afwasmachine huren lijkt jou interessant? Mocht je tijdens de looptijd van het contract verhuizen naar een ander studentenhuis, dan kun je het contract overdragen aan een andere bewoner van het studentenhuis. Wel zo makkelijk! Neem contact met ons op, wanneer je meer informatie wenst over de mogelijkheden bij een afwasmachine huren via Wasautomatenverhuur.nl.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group