Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

zakelijk verhuur van witgoedapparatuur

Vraag uw offerte aan

Zakelijk verhuur van witgoed apparatuur

Voor het zakelijk huren van witgoed apparatuur gelden andere tarieven. Het gaat immers om meerdere toestellen die geplaatst en onderhouden dienen te worden. Indien u dus eigenaar bent van één of meerdere studentenwoningen, actief bent in woningbouw, zorgsector of een andere zakelijk branche, vraag dan uw offerte aan. Graag overleggen wij u een prijs afgestemd op uw situatie. Hiermee mag u er vanuit gaan dat de prijs scherper zal zijn dan de genoemde tarieven op onze website.

wasmachines zakelijk huren

 

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Snel! Zowel de levering als ook het onderhoud vindt plaats binnen 1-3 werkdagen. Natuurlijk laten wij bij levering de machines netjes geïnstalleerd achter. Ook wanneer de machines op een verdieping moeten worden geplaatst zullen wij dit voor u verzorgen.

levering van uw wasautomaten

 

Zit het onderhoud inbegrepen bij de dienst?

Absoluut. Speciaal voor onze zakelijke klanten voeren wij een maandelijkse controle uit. Dit om eventuele calamiteiten voor te zijn. Mocht er onverhoopt zich toch een probleem voordoen dan wordt in 90% van de gevallen dezelfde dag de machine nog gerepareerd. Sowieso altijd binnen 3 werkdagen.

preventief onderhoud aan de wasmachines

 

Direct een zakelijke offerte aanvragen

Offerte aanvragen

 
Handige links