Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Zakelijke koop, verhuur of lease van witgoed apparatuur

Als onderdeel van Wasautomatenverhuur.nl is Wasexperts gespecialiseerd in de zakelijke vraagstukken op het gebied van wassen en drogen. Wij beschikken over een ruim aanbod aan semi professionele en industriele wasmachines en drogers van verschillende merken. Zoals onder andere Primus en Domus.

wasmachines zakelijk huren

 

wasmachines zakelijk huren

Wasexperts, samenwerking tussen Wasautomatenverhuur.nl en LDL Group

Wasautomatenverhuur.nl en de LDL Group uit Belgie zijn onder de naam Wasexperts een samenwerking aangegaan. LDL Group beschikt over een jarenlange ervaring in de branche. Deze unieke samenwerking zorgt ervoor dat wij beschikken over kennis van de lokale markt in combinatie met de opgebouwde expertise van LDL. Gecombineerd is Wasexperts dus in staat de grootste vorm van service te bieden.

 

Persoonlijk contact

Bij elk project zijn wij persoonlijk betrokken. Wij kennen onze klanten en hechten belang aan individueel contact. Het liefst gaan wij in dialoog, om in kaart te brengen wat u nodig heeft en om uw gevoel in het project weer te geven gedurende het totale traject. Ook voor nazorg en mogelijk maken wij graag tijd voor u vrij. 

Dankzij ons ruime productaanbod kunnen we voor elke sector een voorstel op maat maken. Onze expertise stelt ons in staat om steeds de juiste oplossing voor te stellen.

wasmachines zakelijk huren

 

Onze service is onderscheidend

Bij Wasexperts bent u verzekerd van uitstekende service. Wij ontzorgen u volledig en staan klaar om uw problemen te verhelpen of uw vragen te beantwoorden. We werken met eigen opgeleide techniekers die alle nodige informatie en de juiste vaardigheden bezitten

 

levering van uw wasautomaten

 

Maak van u wasserette meer dan alleen een wasserette

Wij zetten de beleving van het gebruik op de eerste plaats. Een wasruimte kan een plek van ontmoeting en ontspanning zijn.

Betrek ons vanaf het begin bij uw project en wij denken mee over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via onderstaand formulier.

preventief onderhoud aan de wasmachines

Direct vrijblijvend informatie aanvragen

 

 

 

 

Handige links