Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Wasdroger huren

Voor nog geen € 10,- per maand kan je al je wasdroger huren inclusief plaatsing en het onderhoud hiervan. Als je de kosten dan ook nog deelt met je huisgenoten dan haal je voor slechts luttele euro's per maand een wasdroger in huis van een topmerk zoals AEG, Indesit, Zanussi of Miele. Je moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat een wasdroger stroom verbruikt en deze kosten worden mogelijk wel doorberekend aan de huurders. Maar ook deze kosten kun je natuurlijk weer delen. Met het huren van een wasdroger hoef je geen natte was binnen te drogen en kun je je kleding desnoods dezelfde dag weer aantrekken.

Een wasdroger huren, wel zo makkelijk

Niet op alle studentenkamers kun je namelijk gemakkelijk je was drogen. Een droogrek neemt veel ruimte in, de was buiten drogen is vaak niet mogelijk. Natuurlijk kun je je was meenemen als je in het weekend naar je ouders gaat, maar veel studenten willen graag zelfstandig zijn en zelf de was doen. Wanneer je dus besluit je wasdroger te huren kan je dit allemaal prima zelf doen.

 

Afhankelijk van je woonsituatie kun je kiezen voor een droger met afvoer naar buiten of een condensdroger. Twijfel je of er op jouw kamer een wasdroger kan worden geplaatst dan kunnen wij vooraf komen kijken wat er mogelijk is.

Hoe langer je huurt, hoe goedkoper per maand

Het maandbedrag voor het huren van een wasdroger is afhankelijk van de postcode van je woonadres. Daarnaast wordt de prijs lager naarmate je langer huurt. Een huurcontract voor drie jaar is goedkoper per maand dan een jaarcontract. Je kunt natuurlijk ook gezamenlijk huren als je in een studentenhuis met meerdere bewoners woont. Eén persoon tekent het contract, maar jullie maken gezamenlijk gebruik van de wasdroger en delen de kosten. Dat scheelt aanzienlijk in het bedrag dat je er per maand voor kwijt bent. Ga je verhuizen of ben je klaar met je studie, dan kun je het contract opzeggen met inachtneming van 1 maand opzegtermijn.

Meer informatie over het huren van een wasdroger

Wil je meer weten over de mogelijkheden om een wasdroger te huren dan kun je op de website kijken. Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks ons bedrijf benaderen met je vraag of direct een afspraak maken voor het laten plaatsen van een wasdroger.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group