Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Wasautomaat huren studenten

Een wasautomaat huren is voor studenten vaak een ideale oplossing. Studenten hebben in veel gevallen niet de financiële middelen om het witgoed in één keer aan te schaffen. Daarnaast is het zo dat studenten vaak samen wonen, zoals in een studentenhuis, en hierbij is het soms lastig om goed met elkaar overeen te komen wat er gekocht moet worden, van welk merk dit gekocht moet worden, hoe dit betaald moet gaan worden en hoe dit geregeld wordt als iemand het huis verlaat. Wie is er dan eigenlijk de eigenaar van het witgoed? De aanschaf van witgoedapparaten kan zelfs voor onenigheid zorgen en dat is het zeker niet waard. Je kunt ook gewoon witgoed, zoals een wasautomaat, huren in Groningen.

Gemakkelijk een wasautomaat huren in Groningen

Het is om veel redenen een goede keuze om een wasautomaat te huren in Groningen. Je profiteert van lage huurprijzen, je kunt gebruik maken van een reparatieservice en het contract kan eenvoudig worden overgezet op naam van een andere bewoner van het studentenhuis wanneer de persoon die op het contract staat gaat verhuizen. Daarnaast is het financieel ook makkelijk te regelen. De kosten voor het huren van de wasautomaat kunnen gewoon worden verdeeld onder de studenten.

Wil je meer weten?

Wij zijn te vinden aan de Cuxhaven 5B in Groningen. Je bent altijd welkom, ook op onze andere locatie, aan de Borgweg 29 in Zeerijp. Wil je een wasautomaat huren in Groningen en wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen en tegen welke prijs? Neem dan gerust eens contact met ons op. Je kunt een mail te sturen naar info@wasautomatenverhuur.nl of bellen naar 085 – 273 1994.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group