Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl
Dinsdag 20 december

Wasmachine pompt water niet af

Wasmachine filter verwijderenIndien de wasmachine niet afpompt ligt de oorzaak vaak bij het filter die voor de pomp zit. Probeer altijd eerst het centrifuge/pompprogramma te draaien voordat je het filter er uit haalt. Zodat je zeker weet dat het meeste water is afgevoerd. Als er geen water meer in de trommel staat is het meeste afgevoerd! Vervolgens kun je het filter er uit draaien en schoonmaken.
 

Afvoer slangetjeHeb je een uitvoering met een aftapslangetje dan gelieve eerst het water eruit te laten lopen via het slangetje voordat je het filter er uit haalt. Dit kunt je opvangen in een teiltje. Als er geen slangetje zit dan een handdoek eronder leggen. Er kan nog vrij veel restwater vrijkomen.

Wasmachine filterHet filtertje is makkelijk te reinigen onder de kraan. Vaak is het een grof filter die de pluizen wel door laat maar de grove dingen tegenhoud. Let op, achter in het fiterhuis zit het rotertje die het water weg moet pompen. Kijk hier of daar niets in vast zit. Indien dit het geval is, probeer dit dan voorzichtig te verwijderen.

Aanvoer gat in het filterhuisOok zit er een aanvoer gat in het filterhuis waarvan af de trommel het water naar het filterhuis stroomt, hier blijven vaak muntjes in hangen, het gaatje is wel te voelen met de vinger. Onder voorwerpen verstaan we o.a.: muntstukje, paperclip, spijker, schroef, etc. Test hierna het apparaat door het programma ‘Mini was 30 min’ te laten draaien.

 

Zijn de klachten - ook na opvolging van deze gebruikerstips - niet opgelost? Meldt dan de opmerking/klacht aan op onze website www.wasautomatenverhuur.nl of bel: 085-2731994.

Bekijk alle nieuwsberichten

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group