Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl
Vrijdag 26 mei

Waarom is het voordeliger voor een student om een wasautomaat te huren?

Wanneer je als student voor het eerst op kamers gaat, dan loop  je al vaak tegen de hoge kosten op die daarbij komen kijken. De meeste studenten hebben niet het budget en de ruimte om een eigen wasmachine te kopen. Een oplossing zou kunnen zijn om een wasmachine samen met huisgenoten te kopen, waardoor je de aanschafkosten over meerdere personen kunt verdelen. Alleen wat gebeurt er met de wasmachine als jij of één van je huisgenoten uit het studentenhuis vertrekt? En wanneer er reparaties aan de wasautomaat moeten worden verricht zit je direct met aanvullende kosten na de garantietijd. Vaak wordt er dan doorgewassen met een kapotte wasautomaat, waardoor kleding beschadigd raakt en/of lekkage ontstaat. Deze knelpunten kun je weg nemen door een wasmachine te huren!

Voordelen van een wasmachine huren zijn:

Geen hoge aanschafkosten
Een wasmachine huur je al vanaf € 9,- per maand. Gezien je dit bedrag deelt met je huisgenoten komt dit uit op slechts een paar euro per persoon. 

Geen problemen bij verhuizing
Vertrek jij of een huisgenoot uit het huis? Geen probleem! De wasmachine kan gewoon in het studentenhuis blijven staan. Een doorlopend contract draag je makkelijk en kosteloos over aan een nieuwe bewoner of een andere huisgenoot.

Geen onvoorziene kosten
Wanneer je een probleem hebt met de wasmachine, dan kun je ons altijd bellen. Wij zorgen ervoor dat wij uiterlijk binnen drie dagen een monteur hebben langs gestuurd. Vaak is dit al gelijk de volgende dag. De monteur zal proberen de wasmachine bij jou in huis te repareren. Hiervoor betaal je geen voorrij- of reparatiekosten. Mocht dit niet lukken dan nemen wij de machine mee naar onze werkplaats en krijg je een vervangend apparaat. Ook dit zit inbegrepen in onze service.

Nergens omkijken naar
Een wasmachine heb je al na één belletje. Wij rijden de wasmachine naar jouw adres en tillen de machine naar binnen. Nadat de wasmachine door ons op zijn plek is gezet, zullen wij de wasmachine voor je installeren en je voorzien van een goede uitleg. Wij laten de wasmachine klaar voor gebruik bij jou achter.

Neem vrijblijvend contact op met Wasautomatenverhuur voor aanvullende informatie. Je kunt ons telefonisch bereiken op 085-2731994 of via info@wasautomatenverhuur.nl .

Bekijk alle nieuwsberichten

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group