Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl
Woensdag 2 februari Gouden tips voor mensen met een druk leven

Gouden tips voor mensen met een druk leven

In de jaren veertig en vijftig van de negentiende eeuw had elk huishouden een vaste planning. Oftewel: huishoudelijke klusjes werden op vaste dagen uitgevoerd. Traditiegetrouw werd op maandag de kleding en het andere textiel gewassen. Daar komt dus ook de uitdrukking ‘maandag wasdag’ vandaan.

Tegenwoordig hebben de meeste gezinnen niet echt meer een vaste wasdag en wordt de was vaak gedaan wanneer de manden uitpuilen. Helemaal wanneer je een drukke baan hebt in combinatie met bijvoorbeeld een gezin. Met onze gouden tips weet jij straks precies hoe je -ondanks je drukke leven- heel efficiënt die was schoon krijgt en droogt.

Lees meer »
Maandag 6 december Wassen voor beginners

Wassen voor beginners

Voor iedereen die nog nooit een was heeft gedraaid, om wat voor reden dan ook, kan zo’n wasmachine behoorlijk lastig zijn. Helemaal nu de meeste machines voorzien zijn van allerlei technische snufjes en geavanceerde programma’s. Dan is het goed om te weten hoe je het beste de was kan doen. Vandaar deze tips: wassen voor beginners!

Lees meer »
Woensdag 27 oktober 5 tips voor onderhoud van je wasmachine

5 tips voor onderhoud van je wasmachine

De wasmachine is voor de meesten van ons niet alleen één van de duurste, maar ook één van de meest waardevolle apparaten in huis. Dat merk je meestal pas wanneer hij stuk is en je het een paar dagen (of langer) zonder wasmachine moet stellen. Zeker in de grotere huishoudens is het een onmisbaar apparaat! Maar hoe zorg je er nou voor dat die wasmachine het goed blijft doen en een stuk langer meegaat? Door regelmatig onderhoud dus. Wij geven vijf tips voor periodiek onderhoud en als bonus nog wat tips voor wat je dagelijks kunt doen.

Lees meer »
Woensdag 25 augustus Wel of geen wasverzachter

Wel of geen wasverzachter

Wanneer we de was doen, gebeurt dit niet alleen maar wanneer er vlekken in de kleding, handdoeken of het beddengoed zitten. Een shirt dat je al een paar dagen hebt gedragen of een dekbedovertrek dat al een week op een bed ligt, doe je voornamelijk in de was zodat het weer fris wordt en lekker ruikt. Nu zijn er in de supermarkt en online talloze soorten wasverzachter verkrijgbaar, die stuk voor stuk beloven om je was nog zachter te maken dan ooit tevoren. Maar wat doet wasverzachter nou eigenlijk en is het wel echt nodig om je was zachter te krijgen en lekkerder te laten ruiken?

Lees meer »
Dinsdag 13 juli 8 tips om jouw kleding mooi te houden

8 tips om jouw kleding mooi te houden

Jouw favoriete shirt, die perfect zittende jeans en al je andere lievelingskleding wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Maar doordat je deze kledingstukken waarschijnlijk vaker draagt, zal je ze ook regelmatig moeten wassen. Dit hoeft geen probleem te zijn, mits je onderstaande tips opvolgt om jouw kleding zo lang mogelijk mooi te houden.

Lees meer »


Bekijk alle nieuwsberichten

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group