Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Miele wasmachine reparatie in Rotterdam

Bij een defecte wasmachine kan het verleidelijk zijn om deze direct te vervangen voor een nieuw exemplaar. Voordeliger is het om een Miele wasmachine reparatie in Rotterdam uit te laten voeren. De professionele monteurs van Wasautomatenverhuur.nl staan voor u klaar, om u hier de helpende hand bij te bieden. De ervaring die onze monteurs hebben in het herstellen van kapot witgoed maakt dat we u vrijwel altijd van een passende oplossing kunnen voorzien. Vooraf controleren we voor u, of het herstel van uw kapotte Miele wasmachine rendabel is. 

Aanpak bij Miele wasmachine reparatie in Rotterdam 

Een Miele wasmachine reparatie in Rotterdam uitvoeren begint voor ons bij het opsporen van de oorzaak van het defect. Vaak gaat het om vastgelopen software, om een versleten filter of bijvoorbeeld een probleem met de aan- of afvoer van het water. Op het display van uw Miele wasmachine ziet u vaak al een foutcode staan. U zou de foutcode alvast op kunnen zoeken in de handleiding van het apparaat, om te zien of u de foutmelding zelf kunt verhelpen. Soms is het voldoende om de stekker enige tijd uit het stopcontact te laten en vervolgens weer terug te stoppen. 

Miele wasmachine reparatie in Rotterdam uit laten voeren 

Wilt u op korte termijn een Miele wasmachine reparatie in Rotterdam uit laten voeren? Neem in dat geval eens contact met ons op. We komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw defecte witgoed te herstellen. Naast een Miele wasmachine reparatie in Rotterdam voeren we ook reparaties aan wasmachines van andere merken uit. Denk aan wasmachines van Bosch, AEG en bijvoorbeeld Samsung. Wanneer u een wasmachine bij ons huurt, is het uitvoeren van de reparatie onderdeel van onze service. 

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group