Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Miele wasmachine reparatie in Haarlem  

Vaak blijkt dat het vervangen van een kapotte Miele wasmachine helemaal niet noodzakelijk is. Het laten uitvoeren van een professionele Miele wasmachine reparatie in Haarlem is een veel slimmere optie! Nadat zo’n reparatie is uitgevoerd, kunt u de wasmachine vaak nog vele jaren gebruiken. Zeker wanneer het om een relatief jonge Miele wasmachine gaat. De ervaren, professionele monteurs van Wasautomatenverhuur.nl staan voor u klaar, om hulp te bieden bij het uitvoeren van een Miele wasmachine reparatie in Haarlem. Wij hebben de kennis en hulpmiddelen om de wasmachine weer naar behoren te laten werken. 

Aanpak bij Miele wasmachine reparatie in Haarlem 

Tijdens het uitvoeren van een Miele wasmachine reparatie in Haarlem worden verschillende stappen doorlopen. Allereerst is het zaak om een diagnose te stellen. Vaak is dit mogelijk op basis van de foutcode die de Miele wasmachine zelf al toont op het display. We raden u aan voor het inschakelen van onze monteurs in de handleiding van het apparaat op te zoeken of u de storing wellicht zelf kunt verhelpen. Zeker een probleem met software en bijvoorbeeld sensoren is vaak relatief makkelijk te verhelpen, door de machine te resetten. Wanneer dit niet werkt, vervangen onze monteurs de defecte onderdelen voor u. Standaard hebben de monteurs een groot aantal onderdelen in de auto of bedrijfsbus liggen. 

Miele wasmachine reparatie in Haarlem inplannen 

Zit u momenteel met een defecte Miele wasmachine of een ander professioneel witgoedapparaat? Plan op korte termijn een Miele wasmachine reparatie in Haarlem in. Standaard zijn reparaties onderdeel van de service die we u bieden, als u een wasmachine huurt via Wasautomatenverhuur.nl. Huurt u uw wasmachine niet via ons? Ook in dat geval komt ons team van ervaren monteurs graag bij u langs voor het uitvoeren van een reparatie. 

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group