Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Kies voor een industriële wasmachine in Utrecht 

Een industriële wasmachine in Utrecht gebruiken kan in verschillende situaties wenselijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een hotel of restaurant, waar dagelijks veel gewassen moet worden om het beddengoed en bedrijfskleding tijdig schoon te krijgen. Een kwalitatief goede industriële wasmachine voorkomt een snelle slijtage van het materiaal, waarvan het beddengoed en de kleding gemaakt is. Tegelijkertijd zijn deze wasmachines dermate krachtig, dat ook diep in het materiaal getrokken vuil verwijderd wordt. Wasautomatenverhuur.nl werkt samen met Primus, IPSO en Merker om u een duurzame en krachtige industriële wasmachine in Utrecht te kunnen leveren. 

Industriële wasmachine in Utrecht laten bezorgen 

De industriële wasmachines die Wasautomatenverhuur.nl u biedt komen van de merken Primus, IPSO en Merker. Deze vrijstaande industriële wasmachines zijn hoog centrifugerend, waar u door de ingebouwde schokdempers geen last van heeft. Het is zeker voor gasten van bijvoorbeeld een hotel bijzonder vervelend, wanneer zij in de nacht hinder ondervinden van een industriële wasmachine in Utrecht. Standaard biedt Wasautomatenverhuur.nl de wasmachines van Primus, IPSO en Merker in verschillende varianten aan. Het verschil zit hierbij voornamelijk in het formaat van de trommel. 

Advies bij gebruik industriële wasmachine in Utrecht 

Overweegt u een industriële wasmachine in Utrecht te gebruiken? Laat u adviseren door de specialisten van Wasautomatenverhuur.nl. Wij denken graag met u mee over het type wasmachine dat voor u het meest geschikt is. Welk formaat heeft u nodig om de was dagelijks tijdig schoon te krijgen? U wilt voorkomen dat de wasmachine veel te groot is, wat voor een onnodig hoog energie- en waterverbruik zou zorgen. Naast een industriële wasmachine in Utrecht bieden we u ook een industriële droger. De combinatie is ideaal, wanneer u het beddengoed een volgende dag weer op de bedden wilt kunnen gebruiken.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group