Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Industriële wasmachine voor een restaurant

U wilt vuil wasgoed snel weg kunnen werken als restaurant. Denk aan de bedrijfskleding van een kok, de kleding van uw serveersters en bijvoorbeeld de medewerkers achter de bar. Vergeet ook de bekleding van uw tafels niet. Een industriële wasmachine kan de uitkomst voor u zijn, wanneer u het vuile wasgoed een volgende dag direct weer wilt kunnen gebruiken. De keuze voor een industriële wasmachine als restaurant biedt u verschillende voordelen ten opzichte van een klassiek, particulier model. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat een industriële wasmachine uw restaurant een lagere total cost of ownership biedt. We vertellen u er graag meer over.

Voordelen van een industriële wasmachine voor een restaurant

De lagere total cost of ownership bij een industriële wasmachine voor een restaurant zit in verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat een industrieel apparaat een groter aantal draaiuren biedt dan een particulier model. Het apparaat hoeft hierdoor minder snel vervangen te worden. Ook verbruikt een industriële wasmachine voor een restaurant minder energie dan een particulier model. Niet onbelangrijk, het aantal beschikbare programma’s is op een industriële wasmachine groter dan op een particulier model. Zo vindt u bij ieder type wasgoed een passend programma.

Direct industriële wasmachine als restaurant huren

Wilt u op korte termijn een industriële wasmachine voor een restaurant huren? Neem eens contact met ons op. Onze adviseurs voorzien u graag van persoonlijk advies over de verschillende mogelijkheden die u heeft. Het is voornamelijk van belang te kiezen voor een industriële wasmachine voor uw restaurant, waarvan het formaat wastrommel past bij de hoeveelheid vuil wasgoed wat u dagelijks wilt kunnen wassen. Het voorkomt een onnodig hoog energieverbruik.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group