Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Industriële wasdroger voor een hotel

Kies voor een industriële wasdroger in uw hotel, wanneer u de grote bergen vuil wasgoed snel en efficiënt weg wilt kunnen werken aan het eind van de dag. Binnen hotels komt veel vuil wasgoed vrij als gevolg van het beddengoed wat gewassen moet worden, de kleding van de kok in het restaurant en dat van de receptionistes bij de balie. Door de industriële wasdroger in uw hotel te combineren met een bijpassende wasmachine, kunt u het wasgoed dezelfde dag nog gebruiken bij het schoonmaken van de kamers. Wasautomatenverhuur.nl biedt u verschillende opties, wanneer u een industriële wasdroger voor het hotel zoekt.

Mogelijkheden industriële wasdroger voor een hotel

Wasautomatenverhuur.nl biedt u een industriële wasdroger voor uw hotel aan van Primus. Het is een betrouwbaar, gerenommeerd producent van kwalitatief hoogwaardig witgoed, waar u een lange tijd plezier van heeft. De keuze voor een industriële wasdroger is om verschillende redenen interessant. U kunt het apparaat goedkoop huren, door de lage total cost of ownership van deze modellen. Het aantal draaiuren wat een industriële wasdroger een hotel biedt ligt veel hoger, dan datzelfde aantal van een particulier model. Daarnaast verbruikt een industrieel model minder energie en biedt deze een groter aantal programma’s aan.

Advies bij huur industriële wasdroger hotel

Overweegt u de huur van een industriële wasdroger voor uw hotel? Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de voordelen die deze apparaten u bieden. Ook kunnen we de diverse opties voor u op een rijtje zetten. Belangrijk hierbij is voornamelijk om vooraf te bepalen welke trommelgrootte geschikt is voor uw hotel. Door voor een industriële wasdroger van Wasautomatenverhuur.nl te kiezen bent u niet alleen verzekerd van een kwalitatief goed product, maar ook van een uitstekende service.

 

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group