Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

slider

 

Koelkasten te huur

Als je gaat studeren en op kamers gaat wonen dan is het toch wel erg handig om een eigen koelkast te hebben. Want dan kun je je levensmiddelen langer vers houden en op je kamer een gezonde maaltijd bereiden. Dat is een stuk gezonder en meestal goedkoper dan buiten de deur eten. Een koelkast huren is een prima oplossing voor studenten.

Wij bieden die mogelijkheid, wij verhuren voor een klein bedrag per maand een koelkast van prima kwaliteit. Als je klaar bent met je studie en je vertrekt van je kamer, dan kun je het huurcontract desgewenst overdragen aan degene die na jou je oude kamer gaat huren, zodat de koelkast gewoon kan blijven staan.

Een koelkast huren heeft veel voordelen

Een koelkast bij ons huren heeft veel voordelen. Hij wordt netjes bij je thuis afgeleverd, en als er onverhoopt een storing is dan wordt je koelkast binnen enkele dagen door ons gerepareerd. Je hoeft alleen maar te bellen of het storingsfomulier op de website in te vullen en we regelen het voor je. Onze koelkasten kunnen op iedere locatie in geheel Nederland worden geplaatst. We hebben verschillende modellen dus er is altijd een koelkast die bij jou past. We verhuren zowel tafelmodel koelkasten met en zonder vriesvak en koel/vriescombinaties. Woon je samen met andere studenten in een studentenhuis dan kunnen jullie de koelkast gezamenlijk gebruiken en de kosten delen. Dit maakt het uiteraard nog voordeliger om een koelkast te huren.

 

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 02062974 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!