Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

slider

 

Gasfornuis verhuur

Studenten staan er vaak om bekend dat ze ongezond eten. De scooters van de pizzabezorgers maken vaak overuren in de studentenwijken. Maar misschien ben jij wel die gezonde uitzondering die wel graag een gezonde maaltijd klaarmaakt. En dat kan, want bij ons kun je een gasfornuis met oven huren voor een vriendelijke prijs.

En dan kun je gewoon je eigen gezonde maaltijd bereiden. Let er wel op dat je voor een gasfornuis de juiste aansluiting nodig hebt, als je twijfelt of er bij jou een gasfornuis kan worden geplaatst kun je ons vragen om langs te komen zodat we dat voor je kunnen controleren. Het gasfornuis wordt voor een vaste prijs geïnstalleerd en je krijgt korte uitleg over de werking.

Geen zorgen over storingen of verhuizing

Wanneer er een storing is aan je fornuis, dan kun je contact met ons opnemen en wordt het probleem in de meeste gevallen binnen een dag opgelost. Als je gaat verhuizen naar een andere studentenkamer dan kun je het gasfornuis natuurlijk blijven huren en het meeverhuizen. Als je wilt kunnen wij tegen een vergoeding je fornuis verhuizen. Als je klaar bent met je studie en de nieuwe huurder van je kamer wil het fornuis ook graag gaan huren, dan kan het contract zonder problemen worden overgedragen. Heb je vragen over het huren van een gasfornuis, kijk dan op onze FAQ pagina of neem contact met ons op zodat we je vraag snel en persoonlijk kunnen beantwoorden.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 02062974 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!